Det spelar ingen roll hur många etiketter som behöver appliceras. Du kan spara tid på att jobba effektivt. Har du fått i uppdrag att göra etiketter? Då behöver du en etikettmaskin för etikettering.

Maskinen ska vara enkel att hantera och den bör passa bra för de etiketteringsprojekt som ska genomföras. En etikettmaskin kan vara bra att ha. Om du använder dessa maskiner blir du klar snabbare.

Viktigt med perfekt placering av etikett

Det man inte får glömma bort är att man med etiketteringen måste få en god placering. Om streckkoden skrynklas så är den obrukbar.

Det är också därför som det är så viktigt med en etikettmaskin som fungerar på rätt sätt. Etiketten skall sitta rakt och på samma höjd varje gång och får inte skrynklas. SE, ta gärna en titt, en bild äger mer än 1000 ord.

Etiketten måste sitta på en strategisk viktig plats. Det bör ske på ett intuitivt sätt då man använder sig av maskinen. Detta oavsett om det handlar om flasketiketter eller märkning för burkar. Det handlar om plug-and-play egentligen.

etikettmaskin

Välja rätt maskin för egen etikettering på kontor och verkstad

Varianterna är många. Det är viktigt att du väljer rätt produkt. Innan köpet kan du läsa omdömen om vad andra säger. Det kan faktiskt vara så att de enklare modellerna är att föredra.

Behöver du stora volymer av etiketter?

Många väljer att köpa egen utrustning när de ska trycka stora volymer. Idag finns det billiga produkter att köpa. De ser bra ut och märkningen blir enkel då man kan sköta den manuellt.

Det kan finnas annan personal som kan sköta etiketteringen. Man kan kontraktera andra att göra det.

Det är ingen idé att leja bort det till underleverantörer. Det är ett arbete som utan problem kan göras hemifrån.

Du kan be någon att fakturera.

15 sekunder kan kosta 1 kr. Att applicera etiketter kan vara ännu dyrare. En hemmafru eller pensionär kan göra detta framför TV:n för 50 öre styck och tjäna riktigt bra.

Du får ett bättre resultat med rätt märken

Du måste köpa rätt etiketter. De måste sitta fast. Inte ens en etiketteringsmaskin kan jobba med fel grejor. Det blir kalabalik av allting.

Med en bra etikettmaskin så är det bra att också välja bra etiketter. etikettering Om du ska sälja in produkten är utseendet på etiketten av stor betydelse. Du måste anpassa varje etikett till varje nytt projekt.

Om du bara vill skriva i svart text kan du använda Brother P-touch direkttermisk. dustin.se har ett stort sortiment av etikettformat.

Använd Epson7500G om du vill skriva ut i färg. Den kostar men utskrifterna per etikett blir billiga. Man kan googla.

Etikettpapper av hög kvalitet finns hos allt-fraktfritt.se.

Fråga om råd eller testa dig fram. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.