De flesta vet att socker inte är bra. Men problemet är att sockret finns i det mesta. All mat du köper kryddas med socker. Cola zero finns ju, så klart.

Andra väljer att äta mer medvetet. Det brukar vara okej att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka ändå. Läsken blir avslagen.

Du får cola zero när du vill med en läskmaskin

cola

Om du köper en flaska med sockerfri cola i butiken så kommer den att hålla någon dag eller två efter att du öppnar den. Det går snabbt. Då är den inte god längre.

Läskmaskinen producerar ingen avslagen läsk. Läsken blir som du tänkt dig. Använd din Sodastream och sedan kan du bunkra upp.

Det enda du behöver göra är att köpa essenser för sockerfri sockerdricka eller cola zero. Du behöver inte ha dåligt samvete eftersom du inte sätter i dig socker.

Tyvärr har alla stora tillverkare gått i samma fälla, att tillverka läskkoncentrat så billigt som möjligt genom att använda en rad illasmakande sötningsmedel. allt-fraktfritt.se säljer produkter från Aromhuset.

Perfekt när du har vänner med särskilda behov

Kanske känner du någon som gillar sockerfri läsk? Alla gillar inte hemmagjord Julmust.

Hemma läsk är god men om det ska vara utan socker så måste det vara utan socker. Festen blir en succé med produkter från Aromhuset. Har man provat andra fabrikat innan blir man förvånad.

Då är det bra att bunkra upp med smakessens. Du kan välja hemma läsk som ska smaka sött eller så kan du välja en essens som är till för att ge bubbelvatten lite mer smak.

Sockerfri läsk vid flera tillfällen

Du ska inte begränsa dig när du har en läskmaskin. Då kan du ju göra den dryck som du känner för just nu. Känn dig för. Du kan testa mineralvattensessensen till middag.

Två droppar essens räcker för att få mycket smak.

När du fått kläm på det kan du experimentera med egna smaker. Alla kombinationer fungerar inte. Det kanske inte är så gott med must i Colan. Dessutom så måste du se till att hålla dig till instruktioner.

Det blir inte bra om du har i för mycket koncentrat. lightläsk Den läsk du gör själv blir billigare. Att få rätt smaker är lätt. Då har du alltid någonting gott hemma.