TIP! Se till att när du gör ett köp online, är du medveten om om webbplatsen är säker eller inte. Du vill inte att din information äventyras i denna dag och ålder.

Vad bör du veta för att spara pengar när online shopping? Ska jag ständigt Titta igenom kupong annonser för att hitta de bästa erbjudandena? Du behöver inte göra det om du inte vill. Allt du behöver göra är att börja med att läsa den här artikeln och följ sedan de tips du läser.

TIP! Var försiktig med var du skickar in din kreditkortsinformation. När du handlar online, använd alltid säkra webbplatser.

Kontrollera att antivirusprogrammet är uppdaterat innan du börjar handla online. Du kan stöta på en hel del misstänkta webbplatser när du handlar på nätet. Lurendrejare försöker kapa din viktiga information och även sätta ihop helt falska nätbutiker i hopp om att få tillgång till din dator. Var försiktig när du besöker en online-butik, även de som har bra rykte.

TIP! Ge inte någon information till webbplatser som du inte känner och finansierar på en webbplats som är obekant eller skuggig. VeriSign och CyberTrust både verifiera och autentisera återförsäljare så du bör se upp för att identifiera legitima återförsäljare.

Ge inte någon information till webbplatser som du inte känner och finansierar på en webbplats som är obekant eller skuggig. VeriSign och CyberTrust både verifiera och autentisera återförsäljare så du bör se upp för att identifiera legitima återförsäljare.

TIP! Kom alltid ihåg din budget och kreditgränser när du handlar online. Den virtuella världen av online shopping har fått en massa människor i allvarliga skulder.

Använd webbplatser som bara söka via online-återförsäljare för att begränsa nu dina sökningar. Google är bra, men du kan också sluta med resultat som inte är butiker, vilket är en distraktion på denna punkt. Med hjälp av en shoppingsökwebbplats kan du begränsa resultaten till att endast varan du söker efter.

Att Få

TIP! Vänta en dag innan du köper något. Det är verkligen lätt att klicka på “bekräfta ordning”, men kom ihåg att det är riktiga pengar du spenderar! Innan du köper något, ta en hel 24 timmar för att se om du fortfarande gillar det i morgon.

Leta efter återförsäljare som har en chatt. Detta är ett snabbare sätt att få svar än e-post eller telefonsamtal. Beroende på vem återförsäljaren är och vad du försöker köpa, Du kan ha lite tur att få fri frakt eller andra rabatter. Representanter kan ha befogenhet att bevilja din begäran, särskilt om du gör beställningen medan du chattar med dem.

TIP! Det finns viss information som aldrig bör efterfrågas under en shoppingtransaktion, så var försiktig med vad du delar. Även om det är normalt att ange namn, adress och betalningsinformation, bör du inte hantera någon återförsäljare som ber dig om ditt bankruttnummer eller ditt personnummer.

Undvik att betala hela detaljhandelspriset när du handlar online. De flesta online-återförsäljare har ett försäljningsschema för vissa objekt. Om du har tålamod, du kan se försäljning anländer som minskar priset på dina inköp med så mycket som femtio procent. Ha bara tålamod att spara pengar.

TIP! Många webbplatser kan erbjuda dig möjligheten att Visa konkurrerande webbplatser priser på identiska objekt som kan spara pengar i det långa loppet. Många webbplatser kommer att “pricematch” en identisk post om du kan visa dem där det erbjuds till ett lägre pris på en annan webbplats.

Kontrollera online för kupong koder innan du köper något. Vissa webbplatser, till exempel retailmenot.com har kuponger för många webbplatser. Om din ‘ inte duglig till lokalisera en kupong koden för något på de här tomten, enkelt söka användande en söka motor för fabrikaten ‘ namn plus “kupong koder”. Det kan finnas något där.

TIP! Om du följt en länk från ett e-postmeddelande som en onlinebutik har skickat till dig, var uppmärksam på webbadressen. Vissa bedragare skicka falska e-postmeddelanden som ser ut precis som vad en populär e-postbutik skulle skicka förutom att webbadressen är något annorlunda.

Du kan spara lite tid genom att samla in dina bästa online shopping resurser i en bokmärke fil. Det här är de webbplatser som du använder oftast. Sortera dem tillsammans med de webbplatser som listar kuponger och andra erbjudanden för dem. Med en välorganiserad bokmärke mapp, kan du hitta utmärkta erbjudanden på de produkter du vill köpa och fortsätta göra affärer med nätbutiker som har behandlat dig väl i det förflutna.

TIP! M

Om det finns vissa butiker som du går till mycket, har de en app tillgänglig för din mobil? Detta kan vara ytterst användbart av flera skäl. Till exempel, om du sitter fast sitter i trafiken eller på en läkarmottagning, kan du spendera din tid shopping. Du kan också använda shoppingappar för att jämföra onlinepriser med vad du hittar i butikerna.

Att Veta

TIP! Inget välrenommerat företag bör be om eller behöva ditt personnummer bara för shoppingändamål. Gör det därför till en praxis att aldrig ge ut ditt SSN online.

Registrera dig för nyhetsbreven på dina favoriter online återförsäljare. På detta sätt kommer du alltid att veta när produkter du vill ha finns till försäljning. Du kommer att veta om nya produkter innan andra och kanske kan knäppa upp dem innan de är borta.

TIP! Se upp för rabatter från återförsäljare online som har korta utgångsdatum. För många online-shoppare faller för brådskan med en bra rabatt utan att verkligen tänka igenom det.

Den här artikeln har lärt dig allt du behöver veta. Utnyttja de tips du har läst så att du kan börja spara mer pengar. Om du kan hålla fast vid dessa enkla regler, du är nästan säker på att spara pengar och göra det på ett säkert sätt.