Bilburar

Kvalitets hundburar i toppklass. Praktiska hundburar för bil -bilburar - i flera olika storlekar. Kör bil tryggt, säkert och utan orolighet. Variocage hundbur gör att åkturen blir säkrare för förare, passagerare och hunden. Bilburen minskar drastiskt risk för olyckor med hund i baksätet.

Varför ska man skaffa en hundbur?

Det finns flera orsaker att använda en bilbur och en av dem är att ni helt enkelt kan hamna i en bilkrasch där er älskade vän kanske sitter i baksätet och slängs framåt i en kraftig fart rakt på dig. Din hund kan även slängas ut genom fönstret och skada sig rejält och vissa fall även dö. Man måste vara säker och välja den effektivaste hundburen som finns ute för en just nu.

Ett annat skäl är man kan ha med en blöt och smutsig hund - har bilburen botten så stannar smutsen i hundburen. Man kan ta med hunden i bilburen ut i skogen utan att hela bilen kan bli nedsmutsad.

En hundbur är även för att hålla er hund bekväm under tiden ni är ute och kör. Den kommer att ge den ett stöd som håller den från att bli nervös och åksjuk.

Innan du tar med din valp hem till familjen för första gången, kan du skaffa en bekväm och effektiv bilbur som t.ex. en variocage hundbur så att den känner sig säker och inte blir nervös.
We can't find products matching the selection.